Wil je weten of je hond "gezond" bezig is ?

Vraag uw consultatie aan !

Bestel niet zomaar eten op een webshop voor je viervoeter, maar vraag eerst advies.

Waarom een consultatie ?

Vermoedelijk behoor jij tot de 90% van de hondeneigenaars die brokken geeft en ga je er vanuit dat ze alles bevatten wat je hond nodig heeft.

Heb je al eens stilgestaan bij de kwaliteit van de brokken die je geeft en zitten daar wel de nodige voedingsstoffen in die de bouwstenen zijn voor de gezondheid van je hond ?

Deze vragen worden beantwoord tijdens een consultatie.

Hoe ga ik te werk ?

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wat je hond krijgt, heb ik informatie van je nodig, dus geef ik je in eerste instantie wat huiswerk.

Met deze informatie maak ik een analyse en berekening om te zien of je hond de juiste voedingsstoffen krijgt.

Kies je voor een persoonlijke consultatie, dan wordt er een afspraak gemaakt (in de winkel of bij u thuis) om deze analyse te bespreken en samen bekijken we of de voeding al dan niet aangepast dient te worden.

Een kleine investering die een wereld van verschil kan betekenen voor de gezondheid van jouw hond

Persoonlijke consultatie € 60

Hier hebt u de keuze om de consultatie in de winkel te houden of voor een meerprijs van € 25 bij u thuis (*). Er wordt een volledige analyse gemaakt van de voeding van je hond en gaan we volledig in detail bekijken of je hond de nodige voedingsstoffen krijgt met betrekking tot zijn leeftijd, gewicht en energiebehoefte. U krijgt tevens een aankoopbon van € 5, te gebruiken tijdens een volgend bezoek in de winkel. Er is de mogelijkheid om een opvolgingsgesprek (telefonisch of in de winkel) in te plannen om te kijken hoe alles verloopt.

(*) radius 15km rond Melsele (9120) vervoerskosten inbegrepen, daarbuiten € 0,40 per km H/T

Je wilt een persoonlijke consultatie ?

 

Hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op:

7 + 1 =