Findlay’s Diner: de dierenwinkel Antwerpen

Uw hond verdient de allerbeste natuurlijke voeding en die vindt u bij ons in de dierenwinkel Antwerpen. En weet u niet precies wat uw hond nodig heeft tijdens de verschillende fasen van zijn leven? Dan nemen we dit graag op tijdens consult. Neem uw hond gerust mee, want dan kunnen we uw trouwe levensmaatje ook zien. Samen zoeken we dan de beste natuurvoeding uit.

Natuurvoeding voor de hond

Een hond moet, net als een mens, gewoon goed eten. Een uitgebalanceerd dieet van brokken en tussendoortjes zorgt ervoor dat uw hond gezond en vrolijk door het leven gaat. Wij hebben alleen natuurlijke voeding in ons assortiment opgenomen, zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle voeding is op basis van natuurlijke ingrediënten en zeer smakelijk. Alleen het beste is goed genoeg voor uw trouwe maatje. Zelf eet u toch ook gevarieerd en vers, dus waarom uw hond niet? De tussendoortjes, brokken en het vlees dat wij opnemen in het assortiment wordt door ons zorgvuldig uitgekozen. Hierbij wordt vooral gekeken naar waar de ingrediënten voor de voeding vandaan is gekomen. Wij kiezen voor biologisch grondstoffen, die zijn gewonnen zonder gebruik te maken van giftige stoffen.

Wat heeft uw hond nodig?

Net als dat ieder mens anders is, is ook iedere hond anders. De een kampt wellicht met overgewicht, de ander is super actief en weer een ander heeft last van de gewrichten. Honden in de groei hebben ook weer heel andere behoeftes qua voeding dan oudere honden. Omdat iedere hond anders is, is het goed om te kijken naar welke vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen uw hond nodig heeft. Bij de dierenwinkel Antwerpen helpen we u graag met een persoonlijk consult. Tijdens dit consult kunt u ons alle voedingsvragen stellen die u heeft. Daarnaast helpen wij u om het juiste voedingsplan op te stellen. Uiteraard kijken we hierbij naar de voedingsbehoeftes van uw hond. Wilt u weten wat goede, natuurlijke voeding voor de gezondheid van uw hond kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een consult of kom langs in de dierenwinkel.

6 + 15 =