Welkom bij dierenwinkel Gent

Deze dierenwinkel Gent, onderscheidt zich van andere dierenwinkels door de specifieke aandacht voor katten en vooral honden. De laatstgenoemde huisdieren mogen zelfs op consult komen voor een altijd nuttige controle van zijn welzijn. De hond voelt zich op zijn best met de juiste voeding en het baasje weet beter wat hij moet doen om hem zo goed mogelijk te verzorgen. De afspraken vinden zowel thuis of in de winkel plaats. Dat hangt af van uw wens. In de winkel ziet u meteen het rijke assortiment aan dierenvoeding en voederbakken voor uw dier of dieren. Met een voldaan gevoel vertrekken jullie uiteindelijk naar huis.

Goede zorgen dankzij dierenwinkel gent

In het dagelijks leven staat u er misschien niet altijd bij stil, maar ook honden hebben gezonde voedingstoffen nodig. Ze moeten net als wij genoeg vitaminen en mineralen binnen krijgen om te kunnen functioneren. Wanneer u daar als baasje wat bij kunt helpen, dan doet u dat natuurlijk. Naar een dierendokter stapt u in principe pas als er sprake is van een noodgeval. Maar voor iedereen, een dus ook voor honden, zou een check onder toeziend oog van een deskundige nooit kwaad kunnen. U mag dus ook een afspraak maken als u simpelweg wilt weten wat er te verbeteren valt aan zijn eetpatroon.

Valkuilen bij voeding

Soms koopt een baasje bepaald voedsel omdat zijn vorige hond hetzelfde at of omdat het blik op een handige plaats stond in de winkel. Dierenwinkel Gent gaat verder dan deze voor de hand liggende redenen en richt zich op de gezondheid van het dier. Er wordt gekeken naar waar zijn lijf om vraagt in plaats van wat een baasje in eerste instantie zou geven. Wie zijn hond heel goed kent, zal zelfs aan hem kunnen werken dat hij zich energieker gedraagt. Met een simpele aanpassing voelt uw huisdier zich een stuk beter. Het kan dus nooit kwaad om hem tussendoor wat extra aandacht te geven, dus kom gerust langs bij dierenwinkel Gent en laat u verder helpen.

 

2 + 6 =