Speciale honden voederbak voor de schrokop

Findlay’s Diner heeft speciale honden voederbak, die geschikt zijn voor droge brokken. Outward Hound heeft een functionele honden voederbak die er voor zorgt dat de hond niet achter elkaar zijn brokken opslokt. De Slo Bowl is een gezonde oplossing en voorkomt dat de hond door te snel eten, gaat overgeven. Zo hebben we ook de voerbak met ingebouwde weegschaal, die onthoudt hoeveel je ‘s morgens hebt gegeven en het geheel optelt. Zo wordt het risico op obesitas vermindert. Op de website van Findlay’s Diner staat een interessant filmpje wat uitleg geeft over deze doelgerichte honden voederbak.

Aanschaf van een hond

U wilt graag een hond en bent van plan om er binnenkort een aan te schaffen? Wat wordt het, een pup uit een nest van speciaal op ras gefokte honden of gewoon een gemengdrasje. Ook een hond uit het asiel kan een idee zijn. Na lang wikken en wegen heeft u toch besloten om een gemengdrasje aan te schaffen. Elke hond zal moeten eten, of hij nou uit het asiel komt of bij een fokker wordt gekocht. Voer- en drinkbakken zijn essentieel voor de hond. Deze zijn gewoon nodig. Geeft u de hond zowel nat- als droogvoer? Dan heeft u aan één honden voederbak eigenlijk te weinig.

Voedsel en etensbak voor de hond

De producten die in de winkel verkocht worden, zijn speciaal voor de huisdieren ontwikkeld. Het voedsel is op een eerlijke manier geproduceerd en bevat geen geur-en smaakstoffen. Geheel natuurlijk en verkrijgbaar als verse en diepvriesvoeding. Een aantal merknamen die verkrijgbaar zijn in de winkel zijn;

  • Carnis
  • Naturis
  • Edgard & Cooper
  • Healthy dog
  • HaaksBARF

Omdat al deze producten gemaakt worden zonder kunstmatige stoffen is een voederbak van dezelfde goede kwaliteit een pré. Findlay’s Diner heeft producten van BecoPets op de website die eco-vriendelijk zijn. Gerecycleerde petflessen, bamboe en rijstvlies zijn de grondstoffen die gebruikt worden voor de speeltjes en accessoires voor hond en kat. Ook honden voerbakken zitten in deze serie en zijn van niet-toxisch materiaal. Kijk voor inspiratie op de website en laat u inspireren door deze kwaliteits-producten.

11 + 8 =