Fijne voedingsbakken voor honden

Voor een voerbak voor een hond mag best wat moeite gedaan worden. Ga maar eens na hoe vaak de viervoeter er gebruik van maakt om zijn voeding op te eten. Het is om te beginnen belangrijk dat u een maat vindt die past bij het hondenras dat u heeft. Deze tip geldt niet alleen omdat een kleine hond en een grote voerbak, of andersom, minder bij elkaar passen. Ook om gezondheidsredenen telt het mee om op te letten bij de aankoop van honden voedingsbak. Anders loopt de hond het risico dat hij meer of minder eet dat hij eigenlijk hoeft. Dat is natuurlijk nergens voor nodig.

Milieuvriendelijk gemaakte honden voedingsbak

De voerbak van BecoPets valt bijvoorbeeld met niets anders te vergelijken. Het bedrijft houdt er rekening mee dat ze producten milieuvriendelijk aflevert aan de klant. Ze zien er vrolijk uit en ondertussen krijgt de natuur wat besparing. Zonder in te leveren op kwaliteit komen onderdelen als bamboe, rijstvlies en gerecyclede flessen van pas tijdens de productie. Heeft u toevallig ook een kat in huis lopen? Dat komt dan mooi uit, want de artikelen zijn ook bedoeld voor deze dieren. Winkelende baasjes zouden dus zowel voor de hond als de kat hun inkopen tegelijk in kunnen slaan.

Speelse voederbakken

Bij iedere hond past weer een andere honden voedingsbak. Bepaalde varianten laten het toe om van het eten een waar spel te maken. Het patroon in de bak lokken het dier uit om zich in te spannen zijn eten te pakken te krijgen. Het houdt ze in beweging. De oranje en de paarse variant doen niet voor elkaar onder. De vormen lijken het meest op bloemen en draaiende cirkels. Dit heeft iets weg van een doolhof waarbij de hond beetje bij beetje het eten tot zich mag nemen. Wanneer hij geniet dan tovert dat bij uw als eigenaar vast ook een lach op het gezicht. Wees dus uitgenodigd om kennis te maken met het prettige assortiment!

8 + 9 =