Gezonde hondenvoeding in onze winkel in Gent

Goede hondenvoeding gent met de juiste voedingstoffen is belangrijk om uw hond zo lang mogelijk gezond te houden. Helaas is het soms lastig om erachter te komen welke voeding nou echt gezond is voor uw hond. Hoe de hond op het voer reageert, kan namelijk per hond verschillen. Barbara Kokken, de oprichtster van Findlay’s Diner heeft ruime ervaring met het zoeken naar de juiste voeding voor haar eigen hond genaamd Findlay. Ze weet dus hoe lastig het kan zijn om geschikt voer voor uw trouwe viervoeter te vinden. Inmiddels kan ze zich door het volgen van verschillende cursussen en het opdoen van ervaring een echte expert noemen op het gebied van natuurlijke hondenvoeding.

Hondenvoeding Gent

In onze winkel in Gent kunt u terecht voor natuurlijk hondenvoer van verschillende merken. Onder het kopje ‘producten’ kunt u alvast bekijken welke producten we in de winkel verkopen. Merken als: Carnis, Edgard & Cooper, HaaksBARF, Healthy Dog en Naturis hebben verschillende soorten gezonde voeding voor u in het assortiment. U kunt bij deze producten denken aan vers vlees en vis, maar ook aan natuurlijke hondensnacks. Naast hondenvoeding worden er in de winkel ook andere artikelen verkocht voor uw hond. Van het milieuvriendelijke merk BecoPets bijvoorbeeld zijn verschillende artikelen, zoals: manden, speeltjes en voerbakken verkrijgbaar. Ook het merk Curli heeft diverse producten, zoals hondenriemen, in de winkel in Gent beschikbaar.

Gezonde hondenvoeding Gent is in onze winkel te vinden

Wanneer u onze winkel bezoekt, kunt u informatie en advies verkrijgen over de beste voeding voor uw hond. We richten ons volledig op de gezondheid van het dier en helpen u om uw hond met behulp van de juiste voeding weer in topconditie te krijgen of te houden. Daarnaast geven we online of persoonlijke consulten, waarmee we u nog beter kunnen helpen om de juiste voeding voor uw hond te vinden.

15 + 15 =