Gezonde hondenvoeding is van groot belang

De beste hondenvoeding voor uw hond, want tegenwoordig zijn onze huisdieren, vooral de hond, een volwaardig lid van het gezin. We houden van ze, we praten met ze en we zetten ze een goede maaltijd voor. Wij willen lekker eten, dus de hond ook. Honden zijn van oorsprong carnivoren, dus vleeseters. Wanneer zij echter in de vrije natuur zouden leven, dan kunnen ze ook bij de omnivoren worden gerekend. De dieren waar zij op jagen hebben plantaardig materiaal in hun ingewanden, wat gelijk met het vlees wordt opgegeten. Het darmstelsel van de hond is er op gemaakt om ook plantaardig materiaal te verorberen.

Natvoer of brokken als hondenvoeding?

Het geven van de juiste hondenvoeding is afhankelijk van de baas van de hond. Natvoer heeft een hoog vochtgehalte. Geeft u natvoer dan kan dit niet de hele dag blijven staan. Smakelijk, nat hondenvoer zal de hond echter snel opeten. De geur en vochtige substantie worden door de meeste honden op prijs gesteld. Honden met nierproblemen zijn ook meer gebaat bij natvoer, omdat ze dan automatisch meer vocht binnen krijgen. Het is echter zinvol om als afwisseling brokken te geven omdat dit goed is voor het gebit. Uiteindelijk kunnen brokken de hele dag worden aangeboden aan de hond. Uit gezondheidsoverwegingen (overgewicht) is het echter raadzaam om de brokkenmaaltijden afgepast te geven.

Hondenvoer van Findlay’s Diner

Wanneer u op simpele wijze on-line hondenvoer wilt aanschaffen, is een bezoek aan de webshop (binnenkort beschikbaar)  Findlay’s Diner een aanrader. De hondenvoeding van hoogwaardige kwaliteit met uitgebalanceerde, natuurlijke grondstoffen zodat de hond niets te kort komt. Wilt u een vrolijke gezonde hond dan heeft u de keus uit een uitgebreid assortiment voedsel. Zowel het droge als natvoer is geproduceerd zonder gebruik te maken van geur, kleur en smaakstoffen. Een aantal soorten hondenvoeding zijn;

Carnis

Carnis is dé kwaliteitsvoeding voor hond en kat. De beste grondstoffen zorgen ervoor dat de vacht glanst, de tanden schoon en gezond zijn en de hond energie en weerstand heeft.

Edgard en Cooper

Deze voeding voor honden, wordt bereid met vers vlees. Hier worden groentes, kruiden en fruit aan toegevoegd. Kan worden aangeschaft als het natte blikvoer, maar wordt ook geproduceerd als hondenbrokken. Een combinatie van beiden geeft uw hond alles wat hij nodig heeft.

Naturis en HaaksBarf

Deze producenten in diepvriesvoeding zorgen er voor dat in het aangeboden eten altijd gebruik wordt gemaakt van hetzelfde dier. Dit betekent dat de eiwitbron slechts van één diersoort is, wat de kans op allergieën vermindert.

6 + 9 =