Waarom ik de stap zette naar advies geven aan hondenbaasjes over het eten van hun hond.

Heeft je hond last van allergieën en is cortisone het enige hulpmiddel  
dat de symptomen kan “onderdrukken” ?
Moet je hond vaak overgeven en is zijn stoelgang plat of soms bloederig ?
Heeft hij vaak last van oorontstekingen of overmatig
haaruitval en doffe vacht ?
Heb je de indruk dat je hond een onverzadigbaar gevoel heeft en
maar om eten blijft vragen ?

Wel dan heb ik goed nieuws voor u !

Vaak is het geven van een onjuiste voeding de oorzaak van deze vervelende zaken en kan een aanpassing naar natuurlijke hondenvoeding snel deze kwaaltjes als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Als resultaat verbeter je zijn levenskwaliteit, zal je hond zich beter in zijn vel voelen en krijg je dus een gelukkigere, levendigere hond. Het vermijden van  onnodige dierenartskosten is dan weer een superpluspunt voor je portemonnee.

Met mijn expertise op gebied van hondenvoeding wil ik jou de best mogelijke ondersteuning geven naar de beste keuze van voeding voor je hond.

Kom dus zeker eens langs of boek een online consultatie !

Ik ben Barbara,
baasje van Findlay (mijn Newfoundland en beste reclame).

Mijn missie is om hondeneigenaars bewust te maken dat verkeerde voeding nefaste gevolgen kan hebben voor hun lieverd.

Om hierin te slagen, wil ik hondeneigenaars overtuigen om de voeding van hun dier onder de loep te nemen tijdens een consultatie.

De ervaring met mijn eigen hond, Findlay, leerde me om over te schakelen naar hondenvoeding met ingrediënten die een hond nodig heeft om optimaal te kunnen genieten van een zorgenloos leven.

Findlay werd gecastreerd op 7-jarige leeftijd omdat hij de vrouwelijke “lokroep” niet kon bedwingen. 

Het gevolg van deze castratie was het bijkomen in gewicht, zijn energiepijl ging razendsnel naar beneden én zijn pels werd helemaal viltig.

Bij de dierenarts kreeg ik te horen dat hij te dik werd, ondanks dat hij niets extra van me kreeg. De dierenarts beveelde me de voeding aan die hij verkocht in zijn praktijk. Findlay zou gegarandeerd vermageren.

Ik kocht de zak (die niet goedkoop was) en volgde de instructies op… wel ik kan je vertellen dat Findlay vermagerde, maar NIET op de juiste manier !

Hij at, maar had steeds honger, alles wat hij tijdens zijn wandeling tegenkwam at hij op. Zijn ontlasting was om “U” tegen te zeggen…5 à 6 grote hopen per dag…een lopende rekening aan poepzakjes…

In die periode volgde ik een cursus hondengedragstherapie en daar leerde ik een klein beetje over hondenvoeding. Mijn ogen gingen wijd open…

Ik veranderde onmiddellijk Findlay’s voeding en dit bracht na een paar maanden een hele verandering teweeg : het hongergevoel verminderde sterk, zijn ontlasting werden slechts 2 vaste hoopjes per dag en zijn pels begon terug wat te blinken.

Ik begon mij meer te verdiepen in de materie, volgde verschillende cursussen over hondenvoeding en zo ben ik gekomen waar ik nu sta :

Specialist in natuurvoeding voor honden.

In mijn winkel vind je verschillende merken van vers vlees, vis, natuurlijke hondenbrokken en hondensnacks, alsook eco-friendly speelgoed, voerbakken, ligkussens, e.a..

 

Hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op:

3 + 10 =